> Downloads

Ga aan de slag met onze tools.

Bureau Paarz

Teamnormen. Hoe en waarom?

Teamnormen! 1 van de drie must do’s om psychologische veiligheid te vergroten in team. Wij leggen je graag uit waarom het belangrijk is en hoe je tot teamnormen kunt komen.

 

Best team, worst team

Een werkvorm die kan helpen inhoud los te laten en andere richtingen te vinden.  Best team, worst team brengt direct positiviteit en energie in het team. Bekijk hier de uitwerking en ga aan de slag!

conflictprotocol

Conflict... help! Of toch niet?

Wist je dat High Performance Team conflict kunt inzetten als katalysator voor verandering? Met dit document zet je samen met je team een goed potje conflict op.

Check-in met je team​

Een check-in is het meest onderschatte en simpele tool. We helpen je graag op weg met onze check-in vragen die jij kunt toevoegen aan jouw samenwerkingen.

En vergeet niet uit te checken...​

Heb je ingecheckt met je samenwerkingen? Vergeet dan niet uit te checken. Met een check-out krijg je direct inzicht in verbeterpunten. Hoe? Dat leggen we je graag uit.

conflicthantering

Hoe ga jij om met conflicten?

Conflict, de één houdt ervan, de ander loopt er het liefst hard van weg. Hoe ga jij er mee om? In deze handout vind je een vragenlijst die je helpt jouw stijl te ontdekken.

Het ABC van RET

Ben je al bekend met het ABC van RET? Krijg inzicht in je eigen gedachtepatronen en het effect op je handelen. Wij leggen je uit hoe het ABC van RET zelf kunt toepassen.

21 vragen voor bijzondere doelstellingen

Zorg dat je helder voor ogen hebt wat je op de lange termijn wil bereiken! Door middel van 21 vragen krijg je jouw bijzondere doelstellingen helder. 

Het waarom van mijn doelstellingen

Of we onze doelen halen, hangt af van het overgaan tot actie. Wat zorgt er nu voor dat jij overgaat tot actie? Hoe gemotiveerd ben jij?