> Krachtige samenwerkingen

Teams in een veranderende organisatie.

De enige reden waarom teams bestaan: Het behalen van resultaat! Toch zie je in de praktijk vaak dat teams verre van optimaal (samen)werken. Eilandjes, conflict, matig tot slechte communicatie, doelen die niet of moeizaam behaald worden. Wat ons betreft zou iedere samenwerking tot energie, betere prestaties, leermomenten en ontwikkeling van mensen, teams en de organisatie moeten leiden. Onze missie is dan ook krachtige samenwerkingen te creëren. Plezier en resultaat als vertrekpunt en als resultaat.

  • SYSTEMISCHE LENS
  • KENNIS MEERDERE THEORIEËN EN METHODEN
  • INSPIRATOR / MOTIVATOR
  • ERVARING!

Een goed begin is het halve werk

Hoofd

Wetenschap leert ons dat effectieve samenwerking terug te brengen is naar een aantal factoren en randvoorwaarden. Een gedegen analyse over welke factoren en randvoorwaarden in jullie team sterk zijn en aan welke gewerkt kan worden, zorgt voor een succesvol traject.  Wij analyseren door onze antropologische werkwijze in te zetten, maar ook door het gebruik van verschillende instrumenten zoals Team Diagnostic en de 6 condities.  

Teamcultuur; de leidraad voor jullie ontwikkeling

Hart

In organisaties hoor je vaak de termen “harde” (Hoofd) en  “zachte” (Hart) kant. De wetenschap leert ons dat de factoren voor succesvolle krachtige samenwerkingen verdeeld zijn over deze twee kanten.  Bij het realiseren van krachtige samenwerkingen,  is het afhankelijk van jullie team- en organisatiecultuur aan welk knoppen we draaien, Hoofd, Hart of juist aan beiden.

Case.

De organisatie aan het woord

Waar wij mee worstelden was het volgende……..

Resultaat.

Wat hebben de teams geleerd

‘Wij herken nu verschillende samenwerkingsvormen, deze kunnen we zelf versterken.’

‘Ik ben me binnen het team meer bewust van mijn eigen rol, stijl en reflexen.’

‘We hebben een concreet stappenplan opgesteld, waardoor onze rol binnen de organisatie geborgd is.’